You do not have permission to access this page

http://www.chocolateriecarelsco.ro/ 2018-09-15 monthly 0.8 Ciocolata | Schokolade | Gifts | Timisoara | Targu Jiu | Crasna | CHOCOLATERIE CARELS CO

CHOCOLATERIE CARELS CO

Fabricație in atelierul nostru de producție - Ambalaje fastuoase

Comandă prin telefon +40(0)753 609 969 sau prin email info@chocolateriecarelsco.ro

Laborator: Buzesti nr. 161 - Crasna - Gorj

Mobile: +40(0)753 609 969 - Tel+Fax: +40(0)253 275 528

Download aici:

< >

Oferta de Paste 2020

< >

Comandă prin telefon +40(0)753 609 969 - sau prin email - info@chocolateriecarelsco.ro

Avem, de asemenea, fără zahăr

CIOCOLATA

Soiuri de ciocolata

    Solicitati oricand o intrevedere: suntem la dispoziția dumneavoastră, click aici

PRALINE BELGIENE

DRAJEURI

În conformitate cu codul E414 se ascunde un ingredient mai natural, gumă de acacia, sau mai frecvent cunoscut ca gumă arabică. Este un exsudat naturale, care sunt recoltate pe salcâm în regiunea saharian. Cunoscut si folosit încă din antichitate, guma acacia este bogat in fibre si conţine puţine calorii. Utilizate pentru fabricarea de granule de guma, ea da o textura ferma si dulce.

COMANDA

PE TELEFON si la MAGAZIN

A se vedea: ciocolata, praline, mici şi mari, figurina sau natura moartă din ciocolata.

  • > In atelierul nostru producem cu cea mai bună îngrijire, o gama larga de tablete şi bastoane, precum şi mai mult de patruzeci de praline diferite.
  • > Producem, în general, pentru sărbători şi zile de naştere, figurina pictate manual, dar, de asemenea, obiectele şi natura moartă în conformitate cu modelele oferite de clientii nostri.
  • > Flexibilitatea noastra ne puteţi întâlni cea mai mare parte de aplicaţii, inclusiv ciocolată sau a ambalaj personalizate.

Un loc sau vorbesc despre ciocolata, cumpara ciocolata, face sau sş se distreze. Sunt idei de sarbatori. Inventat cadouri pentru sociatati.

Growing Great Chocolate and trade; aims at making cocoa cultivation a sustainable source of income for West African growers.

Praline belgiene Praline belgiene a fost inventat si numit "pralină" în 1912 Jean Neuhaus, cofetar Belgian. Praline este mai mult o opera de arta care este dulce. Este un montaj de ciocolata. Există unele praline umplute cu crema, ornam, lipiți ganache, Praline, băuturi alcoolice, cafea, cu bucati de fructe sau fructe uscate, caramel, dar unele sunt făcute de ciocolată sau, de exemplu, marțipan.

Afla mai multe: vizita atelierul nostru

News

Testimonials

Superbe de producţie.

Produţie de înaltă calitate şi gust.

Olivier Leger

http://www.leger.be.

Cea mai bună calitate şi prezentare.

Cele mai frumoase cadouri la comandă aici.

Pentru mai multe informaţii: Sunaţi-ne