CHOCOLATERIE CARELS CO

Fabricație in atelierul nostru de producție - Ambalaje fastuoase

Munca şi produsele de calitate

Magazin: Strada Victoriei nr. 118 (intrare Str. Gheorghe Doja) - Targu-Jiu

Laborator: Buzesti nr. 161 - Crasna - Gorj

Mobile: +40(0)753 609 969 - Tel+Fax: +40(0)253 275 528

DESPRE NOI

Atelier în Crasna (Gorj)

Producem bomboane de ciocolata belgiana de prima calitate! Manufactura pe marmura sau în mixere speciale. Cei mai buni furnizori de produse sanatoase si naturale precum untul şi smântână bogate în grăsimi, fructele uscate sau confiate.

Sculpturi și aranjamente în bomboane de ciocolată de orice dimensiuni, pentru rasfatul simturilor tale. Bucurie, frumusete si culoare in vederea unor celebrari fericite si infinit mai reusite!.

Solicitati oricand o intrevedere: suntem la dispoziția dumneavoastră

Provenienta Belgiana

Ciocolata din Belgia este de o reputație excelentă. Dintr-o gama larga de ciocolată cu conținut ridicat de unt de cacao obținem bomboane ce se topesc în gură în mod ametitor.

Casa noastră foloseşte materii prime de cea mai buna calitate: ciocolata de import din Belgia, fistic din Iran, curmale uscat din Turcia, portocale din Spania si felurite nuci din România.

Daca nu ati facut-o pana acum, trebuie neaparat să-încercați: ciocolata Sao Thome 70% cacao. Va punem de asemenea la disponizitie optiunea din in ce mai populara a fantanilor de ciocolata dar si a bomboanelor fără zahăr, mult mai potrivite pentru persoanele suferind de diabet zaharat.

Pentru a vedea pralinele noastre, bomboane de ciocolată si confiserie, click aici

Magazin la Targu Jiu

A se vedea: ciocolata, praline, mici şi mari caractere gol, animale sau natura mort.

Un loc sau vorbesc despre ciocolata, cumpara ciocolata, face sau sş se distreze. Sunt idei de sarbatori. Inventat cadouri pentru sociatati.

O intalnire: suntem la dispoziția dumneavoastră